SBC has been attacked

Share

Thank you for the concern by all friends and readers of SBC. We are sorry for missing for the past few weeks, SBC has been attacked by some bots. That is why you can only see blog exceed bandwith limit notification for the past few weeks. Paying for the extra bandwidth fee will not be helping since the bots eats over 500MB bandwith per day. We are still trying to find solutions for this problem. Our hosting is not giving much help on this, most probably will change hosting.

sorry for missing 300x225 SBC has been attacked

If you cannot see our blog again in the near future, don’t worry. We still have other blogs and more blogs in the process of making. This is the second attack for SBC. I want to say thank you for the attacker too, it help us to understand WordPress better.

Thank you again to everyone and to SBC Kaki Komen Friends, we will be late on commenting back your blogs. To bEe from sakura040582.wordpress.com, you can contact us at [email protected] for your giveaway.

pixel SBC has been attacked
Admin tagged this post with: , , Read 135 articles by

41 Comments

  1. Jai says:

    Kena attacj denan sape nih? Kena hack ke?

  2. bandwith limit? for a weak?
    so now how it’s?

  3. Izwan says:

    kuat betul bot tu merangkak dalam ni sampai 500Mb dia makan..hoho..patut tak leh bukak2..

  4. Shahrulsite says:

    bahaya betul la kena hack…

  5. Ali ridha says:

    guna blogpot mesti jadi begini.
    tapi sampai bila lagi, mesti la
    kena berubah.

  6. Eichikatsu says:

    Baru dapat tgk SBC balik.
    Miss SBC!!
    Kali ni kuatkan WP anda ok :)

  7. anif says:

    Hmmmm..

    Patutlah tak boleh diakses blog ni. Kena attack rupa-rupanya.
    Patch apa yang patut!

  8. azura says:

    takpe SB, cuba dan terus cuba perbaiki kelemahan…selamat berpuasa

  9. madammondoq says:

    patutlah.. i dah agak jugak sebab asal bukak SBC je bandwith exceeded.. huhu.. btw.. welcome back.. rindulah..

  10. nuriz says:

    oo kena hack ke bukan sebab bandwith limited le..patutle tak dapat nak masuk sbc lama dah

  11. akubiomed says:

    Good to hear SBC is comeback and feel sorry hear about bot attacks.

  12. juanita says:

    1 thing about hacking is, it will help us to build more security inside the code. The more attack, the more security in our head….kan2 :)

  13. Rose Johari says:

    Welcome back SBC… =) For the past few weeks I try to visited SBC blog as usual but in the same time this msg will came out “exceed bandwith”… Whats the problem? Is about hacking?

  14. Fazreen says:

    missing you in action..tertanya2 juga mana la pergi tak nampak geng sabah ni

  15. Juan says:

    tu la pasal, saya hari hari singgah, sebab nak komen, tgk website x update, rupanya kena attack

  16. bEe says:

    Hi SBC…
    Miss SBC a lot ;)

    How now SBC??? Settle everything????

    Btw, welcome back! Urrmm, Happy Fasting Month to SBC :-) Dont forget to BW back. All of us miss SBC ;)

  17. mancai says:

    nampak dah macam ok ni… harap2 semuanya baik2 belaka

  18. Fadzmie says:

    Bot tu randomly attack blogs ka, atau ada orang yang busuk hati yang hantar? Harap-harap lepas ni teda kejadian macam ni. ;(

  19. Mr Rileks says:

    pergh.. 500mb bots tu belasah bandwidth… gilo2…

  20. Affan says:

    no wonder asyik exceed bandwith je. ingat malas nak topup ke apa.
    btw, SBC was unlucky. Awal2 masa contest SEO Tip Blogging Terkini haritu, blog ni maintain on top. Tapi at the end, takde pun dlm senarai pemenang.

    Oh btw, ada ye profile admin SBC kat fb? haritu macam dah add, tapi lupa. saja nak tanya few things regarding this “bot” matter

  21. MrSAYS says:

    Jgn risau. Kalau SBC nak pindah kpd Exabytes, jom sertai giveaway kedua. Selamat berpuasa.

  22. nuriz says:

    menanti cerita baru dari sbc

  23. Amirez says:

    patutlah hari tu tak dapat masuk. alhamdulillah dah ok sekarang ni

  24. iqbal says:

    Kena hacked ea? patut la almost 1 month tak boleh access blog SBC.. Waiting new blogging tips from SBC. :)

  25. Sobri Mansor says:

    Patut la tak boleh bukak yer SBC. Asam garam dalam arena berblogging

  26. bluedianthus says:

    Memang itulah antara cabaran di dunia blogging ni..
    Tapi, bila blog satu jatuh, kita boleh bangun dengan 10 blog lagi.
    Keep it up SBC :)

    • MDHAFiZ.NET says:

      Nak bangun semula tu yg payah.. dgn blog baru…
      kalau blog kita ada 3.. dan ketiganya hidup baru boleh..
      untuk blogger yg pentingkan traffic dari search engine…mungkin tak berapa kisah sangat kalau untuk niche personal :)

  27. mak lagenda says:

    Owh..patut pun lama x nmpk dan x bley masuk ke SBC lately nih..Cpt2, recover masalah tu yea!

  28. zik says:

    so now ??? just run niche blog huh???

  29. daus says:

    cuba tukar hosting..

    saya safe je di blogger dot com

  30. just do the blogging and there are nothing else…..

  31. Alhamdulillah, I’m glad your’re coming back. Btw thanks for the tutorial to remove 404 page :)

  32. Fancy Dress says:

    These damn bots are killing sites all over the place! I had to take down two of my previous sites for the same issue. We couldn’t afford to keep them running due to the crazy volumes of traffic they were eating up. Looks like you have it under control now though.

  33. ROJAK says:

    lepas ni counter attack! haha

  34. Carla says:

    I’m sorry to hear that. Hope everything will be OK soon. It’s such a shame what this bots are doing but with the necessary resources everything will get back to normal.

  35. afendi says:

    bot attack?
    hmm..bahaya ni..cer pakai cloudflare

  36. tiefazatie says:

    dasat jg..sabo je la..
    keep on blogging!

  37. Andy says:

    We have to take down who used to hacked other site and report to who in charge and jail as the last result .

Archives

Categories

Bloggers - Meet Millions of Bloggers Internet Blogs